Pikkasen pettynyt Pupu Tupunaan

Tiedätte varmaan kassojen yhteydessä olevat pienet kirjaset, joita myydään muutaman euron hintaan? Katson usein, millaisia läpysköjä kulloinkin myydään, ja toissapäivänä ilahduin, kun huomasin K-kaupan myyvän perinteistä Pupu Tupunaa. Kyseessä oli Pirkko Koskisen Pupu Tupuna Loruaapinen, ja koska esikoiseni tykkää kuunnella loruja, ostin Tupunan hetken mielijohteesta.


Alun innostus kyllä laantui valitettavan nopeasti. Jokaisesta aakkosesta on kirjassa oma lorusivunsa, ja täytyy sanoa, että yllätyin lorujen kömpelyydestä. Useinpien kirjainten kohdalla lorut ovat kovin tönkköjä ja keksimällä keksityn oloisia. Vai mitä mieltä olette alla olevista loruista? 


Harmillista, sillä kassalla suoritetun pikaisen selailun perusteella odotin enemmän. Tämä pehmytkantinen kassakirja on julkaistu aikaisemmin myös kovakantisena teoksena, joten senkin puolesta ajattelin, että kirja olisi hieman parempi. Noh, yhtäkaikki olemme tutkailleet tuttujen ihmisten nimikirjaimia, ja esikoinen osaa (ainakin toisinaan) näyttää kirjasta oman nimensä ensimmäisen kirjaimen. Kovin kauaa hän ei kyllä tätä kirjaa ole jaksanut kuunnella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistäsi! Jätä ihmeessä kommentti, se ilahduttaa suuresti.