Vuoden 2015 blogistanian parhaat - minun ääneni

Minä osallistun äänestykseen kahdessa kategoriassa eli Blogistanian Kuopuksessa (tietysti!) ja Blogistanian Tiedossa. Koska en bloggaa aikuisten romaaneista, en voi osallistua Globaliaan tai Finlandiaan. Jos voisin, antaisin Finlandiassa kolme pistettä Emmi Itärannan Kudottujen kujien kaupungille! <3Blogistanian Kuopus 2015

2 pistettä: Timo Parvela, Bjørn Sortland & Pasi Pitkäniemi: Kepler62. Kirja yksi: Kutsu
1 piste: David Walliams: Poika ja mekko 


Blogistanian Tieto 2015

3 pistettä: Päivi Heikkilä-Halttunen: Lue lapselle! Opas lasten kirjallisuuskasvatukseen
1 piste: Johanna Suominen & Heli Manninen: Kaunista letittäen. 21 selkeää ohjetta lettikampausten tekoon

10 kommenttia:

 1. Näitä on tosi kiinnostava seurata! Poika ja mekko kuului munkin mielestä vuoden parhaisiin, mutta en itse siitä epäonnekseni ollut postannut mitään, niin en voinut sitä äänestääkään. Tai epäonneksi ja epäonneksi, meillä luettiin järkyttävä määrä hyviä kuvakirjoja, joista oli vaikea valita jo muutenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, mulla oli vähän sama ongelma, että oli aikamoinen runsaudenpula. Valintojen teko oli vaikeaa. Mulla esimerkiksi oli tuon Poika ja mekko -kirjan kanssa pitkään samalla viivalla myös Toivo ja valas.

   Poista
 2. Kivaa, että Poika ja mekko sai sinulta äänen. Omalla listallani sitä ei ollut, mutta luin joku aika sitten. Hienon erilainen lastenkirja. Hämärinkäinen on myöskin sympaattinen tapaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oppilaani tykkäsivät valtavasti Hämärinkäisestä, mikä viimekädessä ratkaisi sen, että annoin sille kolme pistettä. Poika ja mekko teki aiheellaan minuun vaikutuksen, siksi valitsin sen.

   Poista
 3. Poika ja mekko jäi kyllä viime vuodesta hyvin mieleen :)!

  VastaaPoista
 4. Poikaa ja mekkoa mietin omalle listalleni, mutta annoin pääosin kotimaisen Kepler 62:n päästä kolmannelle sijalle. Walliams osaa kirjoittaa hauskasti ja koskettavasti.

  Heikkilä-Halttusen kirjassa on tärkeä aihe, pitäisi hankkia kirja luettavaksi.

  VastaaPoista
 5. Heikkilä-Halttusen kirja kiinnostaa kovin. Poikaa ja mekkoa jo kerran olin lainaamassa, nyt se on kyllä luettava. Kepler olikin pukinkontissa...

  VastaaPoista

Kiitos käynnistäsi! Jätä ihmeessä kommentti, se ilahduttaa suuresti.