Joulukuussa...

Joulukuussa meillä luetaan tietenkin paljon joulukirjoja ja syödään paljon pipareita, konvehteja, joulutorttuja ja juodaan glögiä. Löysin vanhempieni varastosta omat vanhat lastenkirjani, joista monet olen aikanaan saanut Lasten Parhaat Kirjat -kirjakerhon kautta. Laatikoissa oli monta rakasta kirjasuosikkiani, ja aika monta joulukirjaa myös. Omasta kirjastostamme olen käynyt jo lainaamassa varastoon jouluisia kirjoja, ja muutaman olemme jo lukeneetkin - vähän olemme siis jo fiilistelleet joulua ennakkoon!

Joulukirjojen kasastamme löytyy muun muassa pari Minttu-kirjaa, yksi Pekka Töpöhäntä, Mauri Kunnaksen taaperoille tarkoitettu joulukirja ja oma lapsuusajan suosikkijoulukirjani... Tompan joulua olemme lukeneet moneen otteeseen, kun se Tompan juhlakirjasta kerran löytyy. Näitä kirjoja olisi siis tarkoitus lukea ja mahdollisuuksien mukaan tietysti myös esitellä teille sitten joulukuussa! Pysykäähän mukana - varsinkin, jos jouluiset tunnelmat kiinnostavat. :)


5 kommenttia:

 1. Minä olen vielä säästellyt joulukirjoja ja otan ne vasta joulukuussa, ehkä joulukalenterin osana osittain... Tänään ostin yhden uuden joulukirjan :).

  VastaaPoista
 2. Minäkin yritän vielä kovasti säästellä, mutta jotain olemme jo kotona lukeneet, sillä esikoinen kaipaa niin paljon selitystä siitä, mikä joulu oikein on. Eihän hän vielä muista aikaisemmista jouluistaan mitään, ja kirjoista on ollut helppo selittää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjat ovat just tuosta hyviä :)! Meillä jo esikoinen laskee päiviä joulukuun alkuun :D mutta kuopus ei taida vielä tajuta kuin nimien toistamisen ilon :D.

   Poista
 3. Hei ihan mahtavaa kun löysin sun uuden blogin! Nyt on niin innostunut olo, että pitäisi päästä heti kirjastoon pikkumiehen kanssa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että löysit! :) Me käydään kirjastossa aika usein, ja hauskaa on, että P itse kyselee, koska mennään taas. Mikäs sen mukavampaa, varsinkin nyt, kun ulkona puistossa alkaa olla jo tylsä hengailla...

   Poista

Kiitos käynnistäsi! Jätä ihmeessä kommentti, se ilahduttaa suuresti.